Laboratorul de Cercetare în domeniul Realitaţii Virtuale şi Augmentate (CeRVA) din cadrul Universităţii OVIDIUS din Constanţa organizează, în perioada 26 iunie – 7 iulie, a șasea Școală de Vară de Medii Virtuale din România – „Virtual Heritage Edition” (creatiVE), în colaborare cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.
Evenimentul creatiVE2017 are drept scop aducerea la viață a unui moment de creație din viața poetului Ovidius Publius Naso, în contextul exilului său între zidurile cetății Tomisului.
Așa cum ne-am obișnuit din edițiile anterioare, la evenimentul creatiVE2017 sunt invitați să participe studenți ai Universității Ovidius din Constanța și din alte centre universitare din țară și străinătate, alături de specialiști din domeniile realitate virtuală și augmentată, tehnici de digitizare și vizualizare, modelare, animație și interacțiune 3D.
Pentru informaţii suplimentare despre proiectul creatiVE vă invitam să vizitaţi http://creative.cerva.ro<http://creative.cerva.ro/2014/>.