Peste 2.400 de absolvenţi de liceu şi-au depus dosarele de înscriere la programele de studii nivel licenţă, forma de învăţământ zi, în prima săptămână de admitere la Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC), conform ultimelor date raportate ieri, 17 iulie 2017.

Cifrele candidaţilor înscrişi la programele nivel licenţă, forma de învăţământ zi, în cadrul celor 16 facultăţi ale UOC, până în prezent, sunt următoarele: Facultatea de Litere – 143 de candidaţi, Facultatea de Teologie – 27 de candidaţi, Facultatea de Istorie și Științe Politice – 61 de candidaţi, Facultatea de Drept și Științe Administrative – 221 de candidaţi, Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole –  140 de candidaţi, Facultatea de Educație Fizică și Sport –  45 de candidaţi, Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie – 87 de candidaţi, Facultatea de Matematică și Informatică – 129 de candidaţi, Facultatea de Științe Economice – 289 de candidaţi, Facultatea de Medicină – 500 de candidaţi, Facultatea de Medicină Dentară – 294 de candidaţi, Facultatea de Farmacie – 112 de candidaţi, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă – 141 de candidaţi, Facultatea de Construcții – 20 de candidaţi, Facultatea de Arte – 13 candidaţi şi Facultatea de Psihologie și Științele Educației – 262 de candidaţi.

Dinamica zilnică a înscrierilor o puteţi urmări aici:  http://admitere.univ-ovidius.ro/candidati-inscrisi/.

Perioada de admitere, sesiunea iulie, la UOC, este cuprinsă între 10 iulie și 5 august 2017. Calendarul admiterii al fiecărei facultăţi, taxele şi toate informaţiile necesare le puteţi accesa la adresa: http://admitere.univ-ovidius.ro,  dar şi pe site-urile facultăţilor.  Comisiile de admitere vă așteaptă și în zilele de weekend.

Vă reamintim faptul că la şapte facultăţi, respectiv Facultatea de Arte, Facultatea de Construcţii, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice,  Facultatea de Litere, Facultatea de Matematică şi Informatică, Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole şi Facultatea de Teologie, vă puteţi înscrie on-line, la adresa: https://admitereonline.univ-ovidius.ro/. Totodată, acestea vă asigură asistenţa tehnică necesară pentru înscrierea on-line şi în locaţiile special amenajate. Lista locaţiilor o puteţi consulta aici: http://admitere.univ-ovidius.ro/wp-content/uploads/2013/04/locatii-2017-vx.pdf.