În acest an școlar, activitatea în cadrul Centrului Județean de Excelență la Matematică va debuta cu testarea elevilor de clasa a IV-a, sâmbătă, 30 septembrie, ora 9, la Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza” Constanța.
Înscrierile la clasa a IV-a vor avea loc în perioada 18 – 26 septembrie.
Selecțiile se vor face la nivelul unităților de învățământ unde învață elevii, iar tabelele în format excel și printat cu semnătura direcorului vor fi trimise inspectorilor de specialitate (matematică și învățământ primar).
Sâmbătă, 21 octombrie, ora 10, în Aula B a Universității Ovidius Constanța, va avea loc festivitatea de deschidere a centrului, în cadrul căreia vor fi premiați elevii cu rezultate deosebite obținute în anul școlar 2016 – 2017 la Centrul Județean de Excelență la Matematică.
Pregătirea de perfomanță începe pe data de 1 octombrie (pentru clasa a IV-a) și pe data de 28 octombrie (pentru clasele V – XII), ora 10.00, astfel: pentru grupele IV – VIII și IX – X, la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța, iar pentru grupele XI – XII, la sediul Facultăţii de Matematică şi Informatică a Universităţii „Ovidius” Constanţa(Bd. Mamaia nr. 124).