prescolari stelutele mariiÎn perioada 14-21 decembrie 2017 preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit „Steluțele Mării” Constanța au mers cu colindatul la partenerii educaționali importanți ai grădiniței, sperând că odată cu aceste  colinde tradiționale vor picura in suflete acea liniste si acel echilibru moral ce ne este atat de necesar in calatoria vietii.

Pe 14 decembrie a.c. grupa mare ,,Scoica fermecată”- coordonată de dnele educatoare Mioara Nicoară și Daniela Hagiu au transmis mesajul ceresc și Vestea la Prefectura Constanța unde domnul prefect, Ioan Albu i-a primit pe micii colindători așa cum e tradiția: cu dulciuri și  multă căldură sufletească.

Pe 17 decembrie, grupa mare ,,Anemona magică” coordonați de Pupeză Marta și Seidamet Cidem și grupa mare ,,Pinguinii veseli”, educatoare Răileanu Nicoleta, au colindat preoții Bisericii ,,Sf. Ioan Botezătorul”  și pe enoriașii aflați la slujba de duminică.

Miercuri 20 dec.a.c  grupele de colindători ,,Steluțele fermecate”– îndrumătoare dnele Mihaela Clim și Roxana Petrișori, alături de preșcolarii din grupa mare,, Delfinul”-coordonați de Mădălina Bokor și Miruna Buzoi au  poposit la Inspectoratul Școlar Județean și apoi la Primăria Constanța, unde domnul primar Decebal Făgădău i-a primit cu mare bucurie și daruri pe colindătorii ce au adus taina și mirajul Crăciunului.

Colindul este sfant, pentru că transmite un mesaj ceresc, o veste de la Dumnezeu, dar este  si bun, pentru ca această veste are menirea să slujească vietii, să aducă atâta bine in lume si intre oameni.

Director,

Prof. Georgeta  ADAM