Liceul  Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” Medgidia, a lansat o nouă ediție a proiectului educativ ”Talent şi îndemânare în tehnologii”. Festivitatea de deschidere a avut loc  joi, 21.12.2017, ora 14, în sala Laborator Desen.
Alături de partenerii noștri tradiționali, licee tehnologice din județul Constanța și agenții economici locali, în noua ediție a proiectului ”Talent şi îndemânare în tehnologii”, propunem activități interesante pentru elevi și profesori. Activitățile proiectului la care au fost invitați partenerii sunt:

*„Talent și îndemânare în slujba unui mediu curat” – concurs de realizare a unui motto,  a unei embleme și a unei mascote privind utilizarea materialelor nepoluante și a materialelor reciclabile, pentru a dovedi talent și îndemânare în domeniile de pregătire alese.

*„Design culinar” – concurs de realizare a decorațiunilor culinare pentru mesele festive organizate în diverse ocazii.

*”Crează-ţi singur produse utile” – concurs online pentru realizarea de obiecte de uz personal din diverse materiale reciclabile.

*„Tehnologii de realizare a produselor cosmetice bio.”- concurs online pentru prezentarea modului de realizare a unor produse cosmetice folosind tehnologii simple și materiale nepolunate.

*„Talent și îndemânare în tehnologii pentru un mediu curat”- simpozion pentru elevi dedicat prezentării produselor finale realizate în etapele anterioare ale proiectului.

Consilier de imagine,

Prof. Elena Roxana SICLITARU