In cadrul proiectului educativ „Când cuvintele lovesc, tu ce alegi?”, Liceul Teoretic Murfatlar a organizat azi, 31.05.2018, un marș ca simbol al luptei împotriva violenței din toate domeniile de activitate. Elevii au pregătit pancarte și afișe tematice, au distribuit trecătorilor pliante cu scopul de a sensibiliza opinia publică și a atrage atenția asupra extinderii fenomenului  în comunitate.
Tot în cadrul proiectului, Liceul Teoretic Murfatlar a organizat la Casa de Cultură din Orasul Murfatlar, prezentarea unor momente literar – artistice cu tema ” Reprezentarea violentei în literatură”, unde au participat elevi  și de la școlile partenere în proiect: Liceul Cobadin, Scoala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian, Scoala Gimnazială A.V. Radulescu Murfatlar.
De asemenea, elevii participanti la această activitate au vizitat expoziția de desene din incinta  Casei de Cultură  a orasului care cuprinde lucrari primite în cadrul proiectului  de la școlile participante la  prima sectiune , cea de creație plastică, cu tema “Spune nu Violentei!”

Director,                                                               Director adj.
Prof. Crangă Cleopatra Georgeta                   Prof. Paraianu Anca Cerasela