Global Village este unul dintre proiectele marca AIESEC, un eveniment multicultural în adevăratul sens al cuvântului, unde 15 voluntari internaționali din toate colţurile lumii se vor uni pentru a crea un spaţiu de înţelegere intre culturi, prezentându-şi astfel cultura, dansurile tradiţionale dar şi preparatele gastronomice specifice. Evenimentul aduce împreună tineri din Turcia, Azerbaijan, Finlanda, Hong-Kong, Grecia, Republica Ceha si Thailanda, veniţi în judeţul Constanţa în cadrul proiectului de educaţie non-formală Discover, unde timp de şase săptămâni, au încercat să le ofere elevilor din clasele I-VIII, o perspectivă interculturală asupra lumii, ajutându-i să se dezvolte pe plan personal, să învețe comunicare şi lucru în echipă, îmbunătățindu-şi astfel şi abilitățile de comunicare în limba engleză.

Evenimentul organizat de catre AIESEC Constanţa va avea loc marţi, 7 august in incinta Casei de Cultura „I.N. Roman” din Medgidia, începând cu ora 13:00 şi este destinat oricărei categorii de vârsta.

AIESEC este cea mai mare organizaţie condusa tineri din lume, înfiinţată in 1948, care are ca scop  „Pacea si împlinirea potenţialului uman”.  În Romania, AIESEC este prezent din 1990 şi momentan îşi desfăşoară activitatea în 16 centre universitare din 14 oraşe.

Vino si tu, marti, 7 august, în incinta Casei de Cultura „I.N. Roman” din Medgidia pentru a gusta din preparatele internaţionale si a dansa alături de voluntarii noştri pe ritmuri de muzică exotice. Pe lângă acestea, avem pregătite şii alte surprize precum face-painting şi concurs de dans, şi multe altele.

Vino să te convingi!