Săptămâna aceasta, Liceul Teoretic „George Călinescu” din Constanṭa a obținut locul al II-lea la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, ediția 2018-2019, competiție organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța împreună cu Asociația Județeană de Baschet Constanța.

Sub îndrumarea dnei prof. Giuran Camelia, care a încurajat dezvoltarea adolescenților prin sport, a favorizat crearea unei identități sportive a liceului, a unui  spirit competitiv și fairplay, și în urma unei munci de echipă, elevii Liceului Teoretic „George Călinescu” din Constanṭa au devenit vicecampioni la faza județeană a ONSS 2018-2019 masculin: Radu Mihai, Petrina Dimitri, Pegkas Panaiotis, Adrian Mocanu, Răzvan Niculae, Crăciun David, Miron David și Cioban Luca.

Această competiție, care se desfășoară an de an, urmărește dezvoltarea armonioasă a elevilor, creșterea numărului de elevi care practică un sport de performanță prin lărgirea și diversificarea activităților de selecție și, nu în ultimul rând, dezvoltarea spiritului de emulație în rândul elevilor și între unitățile de învățământ.

Prof. Pintilie Cristina-Loredana

Consilier de imagine- Liceul Teoretic «George Călinescu» Constanţa