Săptămâna trecută, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia a fost gazda delegațiilor din Franța, Germania și Polonia în cadrul primei întâlniri transnaționale a proiectului Erasmus+ „Skills for life”.la medgidia se cauta 1

Programul săptămânii a inclus activități demonstrative la clasă, activități de management de proiect dar și vizite la Primăria Medgidia, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța și la partenerii locali ai proiectului.

Proiectul european „Skills for life” este coordonat de Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” și va fi implementat timp de doi ani cu principalul scop de a îmbunătăți abilitățile de viață și de a mări șansele de angajare ale elevilor din școlile partenere.

Proiectul a debutat în luna septembrie și până în prezent au fost implementate chestionare de identificare a activităților preferate pentru un număr de 143 elevi, chestionare de identificare a abilităților de comunicare pentru un număr de 313 elevi și activități de identificare a competențelor IT pentru beneficiarii direcți ai proiectului.

De asemenea, au fost realizate activități de informare, diseminare, de managemant și comunicare. Prin activitățile derulate până în prezent, elevii au conștientizat faptul că au nevoie de perfecționarea abilităților necesare în viața personală și profesională, pentru a fi competitivi pe piața muncii.

Director,                                                     Consilier de imagine,

prof. Furtună Marius                                                prof. Șerban Gina